Ons werk

Alpha Media helpt mee aan diverse titels. Hieronder vindt u een greep uit de publicaties waaraan we een bijdrage hebben geleverd. Indien u inzage wilt in publicaties, kunt u ons altijd een mailtje sturen of bellen!

PCM – Personal Computer Magazine

Personal Computer Magazine schakelt op regelmatige basis Alpha Media in om publicaties uit te zetten. Met name voor artikelen op gebied van streaming, nas en netwerken. Tevens zijn er de nodige workshops vormgegeven in samenwerking met Alpha Media.

Computer Idee

Computer Idee werkt veel samen om artikelen op gebied van Smart en Domotica te publiceren. Hierbij zet Alpha Media zijn netwerk in – onder meer Electrostyling – om informatie te vergaren. De fusie van het netwerk en de interne kennis op gebied van netwerken zorgt voor een mooie synergie.

Digital Movie

Digital Movie is een titel over film, filmcreatie en deels fotografie. Jaap Veenstra is ongeveer twee jaar titelco├Ârdinator geweest en heeft tevens de online-tak vormgegeven. Vanaf april 2015 is de titel in handen van Van der Geld.

Media Totaal

Media Totaal zet Alpha Media in voor publicaties op gebied van hifi en audio. Dat kan een review zijn, maar ook een achtergrondverhaal of technisch verhaal over streaming, netwerken en online media.

Alpha Audio

Alpha Audio is in 2004 opgezet door Jaap Veenstra. Het is een online platform rondom audio, high-end en muziek. Alle publicaties komen bij Alpha Media vandaan.

OFE-D

OFE-D is een opleidingsinstituut voor retail Nederland. Jaap Veenstra werkt mee aan de kennisbank en werkt aan de IT- en connected-onderdelen. Tevens werkt hij samen met Electrostyling aan de Smart-trainingen. Deze trainingen vallen onder de E-learning module.

Uneto VNI

Uneto-VNI is de branche-organisatie voor retail-Nederland. Jaap Veenstra levert trainingen en presentaties rondom audio, netwerken en streaming.

 

Bewijs?

Wilt u graag lezen wat we maken? Of zien wat we doen? Neem gerust contact met ons op! We sturen u graag wat werk toe!

U vindt ons hier: